Els dimarts a CAMINAR!!

Cada dimarts, un grup del Centre Ocuapacional fa una caminada d’aprosimadament una hora i quart! fem caminades per dins de Tàrrega i a vegades per camins. Ara que hem tingut algun dia de sol hem aprofitat per voltar pels entors de l’Associació!!

Déu ni do l’exercici que fem!!

IMAG1491 IMAG1490Avui ens ha acompanyat la voluntària Odrey, però normalment ho fa la Ebru! Ens agrada que vinguin i estiguin amb nosaltres, ens expliquen coses i mentre fem exercici ens relacionem els uns amb els altres!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s