Sant Jordi al Centre Ocupacional

El passat dimarts vam celebrar Sant Jordi d’una manera diferent. Des d’Artis es va fer una parada a la plaça Sant Antoni. Les roses que es van fer per l’ocasió van tenir molt d’èxit. Tant que van sortir en un video dels matins de TV3. També vam fer una parada al passadís del Centre Ocupacional per vendre els sabons que vam elaborar per l’ocasió des del taller de sabons, en forma de petons, flors i cors.

Des del Taller de música que porta la Tere Sala i amb la col·laboració de la coreògrafa Montse Esteve ens van representar una gran tempesta i després ens van ballar una cançó molt xula que representaran a un festival que es fa a Guissona i que organitza la nostra “Amiga” Montse Esteve.

IMAG0241 IMAG0251 IMAG0261 IMAG0263 IMAG0265 IMAG0269

I mentres alguns grups van anar a passejar per les paradetes dels carrers de Tàrrega, l’Oriol, el Cuba i l’Assum com veieu a la foto, entre altres ens van preparar una paella boníssima!!! tot i que ens va fer esperar!

A la tarda es va donar el premi del concurs de Fotografia i dibuix al grup d’Esports. El premi consistia amb un petit i divertit llit elàstic!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s