Dia 22 de març: Celebració de la Mona al Taller

El passat divendres dia 22 totes les persones del centre ocupacional vam anar a menjar la mona al camping Municipal de Tàrrega. Vam fer jocs diversos, vam anar amb tricicle, vam fer Pilates, i vam ballar moltíssim!!

Els que ens vam incorporar a l’activitat una mica més tard, ens en vam encarregar de la decoració de les mones i el rebossat del calçots més prims!!!

De menú per dinar hi va haver Calçots plantats i cuidats pels diferents grups d’hort. Vam poder recollir uns 500 calçots i no ens en va caldre comprar! amanida i llonganissa blanca i botifarra negra tot cuit per nosaltres mateixos.

Ens va fer un dia fantàstic i creiem que tothom s’ho va passar d’allò més bé.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMAG0170 IMAG0184 IMAG0186 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMAG0186 IMAG0184 IMAG0170 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s