Trobada Ocupacional de Balaguer : Escala en Hi Fi

Dos grups del centre ocupacional dirigits per la Judit i la Laia G  han participat aquest matí en la trobada ocupacional que es fa al Teatre de Balaguer amb la temàtica de l’escala en hi fi. Han presentat dos números un ballant la cançó Gangnam style        ( Pepe, Anna F, Ma Alba, Carme G, Carme C, Manuel A,Laura G i Antonio C) i la cançó de Don Omar danza Koduro ( Jana, Marta, Míriam, Sisco, Ivette i Albert F).

Ho han fet molt bé i creiem que s’ho estant passant molt bé.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG-20130214-WA0004 IMG-20130214-WA0000 IMG-20130214-WA0001 IMG-20130214-WA0003

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s